Nieuws en agenda

Straatwaarden Expertmeeting

vrijdag 13 januari 2017, 13.00 - 17.00 uur

Voor het project Straatwaarden -over de agenda voor erfgoed in een nieuwe maatschappelijke context- vindt op 13 januari a.s. een expertmeeting plaats in A’dam. De agenda betreft conclusies van het project, een voorschot op de komende publicatie hierover en een gesprek over de rol van de professional in het proces van heritage making in een tijdperk van vermaatschappelijking. Daarin zijn ook nieuwe samenwerkingen welkom.
Het project onderzoekt crossovers tussen erfgoedparktijken en de vormgeving van onze leefomgeving in een nieuwe maatschappelijke dynamiek. Er worden ateliers gewijd aan thema’s als placemaking, commons en co-creatie, deels op relevante buitenlocatie met docenten, studenten, onderzoekers, experts en belangstellenden.

Petit Canvas, bovenverdieping Volkshotel, Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam. Vrij entree, undefinedaanmelden.

Advies en organisatie: Martijn de Waal (HvA), Michiel Schwarz (Sustainism Lab), Nancy van Asseldonk (Reinwardt Academie), projectleider Riemer Knoop (Gordion Cultureel Advies); Amsterdam Creative Industries Network (ACIN).

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+