Nieuws en agenda
Simon Bell

EMiLA Summer School lezing: Simon Bell

zaterdag 26 augustus 2017, 09.00 - 10.00 uur
Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-213, Amsterdam


In het kader van de EMiLA Summer School zullen verschillende lezingen worden gehouden. Op zaterdag 26 augustus geeft Simon Bell een lezing over Europees Natuurbeleid. 

Simon Bell is geïnteresseerd in aspecten van het bredere landschap, zoals bossen, landelijke en wilde landschappen. Dit omvat planning en design aspecten, boslandschap esthetiek, stedelijk bosbouw, recreatie en de gezondheidsvoordelen van blootstelling aan de natuur in dergelijke gebieden. Hij is hoofddocent aan de Edinburgh College of Art en ook professor aan de Estonian University of Life Sciences.

De lezing wordt gehouden in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst, de voertaal is Engels. Voor niet-deelnemers van de EMiLA Summer School zijn de kosten 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Reserveren is niet nodig.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+