Nieuws en agenda

afstudeerkrant Lift Off

Aukje Bolle, oud-studente Moderne Theaterdans, benoemd tot zakelijk directeur KORZO

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Per 15 januari 2013 wordt Aukje Bolle de nieuwe zakelijk directeur van undefinedKORZO in Den Haag. Zij volgt Bernadette Stokvis op, die de zakelijke leiding van het nieuwe Rotterdamse jeugdgezelschap en -huis tdMAAS op zich gaat nemen.

Aukje Bolle is als danser opgeleid aan de opleiding undefinedModerne Theaterdans van de Theaterschool, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaren als danser te hebben gewerkt, is ze haar management-talent gaan ontwikkelen, o.a. als projectleider Kunsten voor Stichting Rotterdam Festivals, de organisatie die het stedelijk evenementenbeleid vormgeeft en uitvoert in Rotterdam. De afgelopen drie jaar was ze werkzaam als beleidsadviseur en projectmanager Kunst en Cultuur bij de gemeente Rotterdam, waar ze o.a. verantwoordelijk was voor het popbeleid en de reorganisatie van het subsidiebestel van de gemeente Rotterdam.

Met Aukje krijgt Korzo een gedreven jong zakelijk talent, die samen met artistiek directeur Leo Spreksel de leiding van het theater en het productiehuis voor de dans op zich neemt.


emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+