Informatieavond Minor Architectuur en Cursus Bouwtechniek

donderdag 11 december 2014, 18:00 - 19:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op donderdag 11 december 2014 een informatieavond voor bachelorstudenten van relevante vooropleidingen en kunstacademies die interesse hebben in de minorstudie Architectuur of de Cursus Bouwtechniek die je voorbereidt op de reguliere masterstudie.

Studenten die een Hbo-opleiding architectonische vormgeving of interieurarchitectuur hebben afgerond en een master Architectuur willen volgen, moeten eerst de Cursus Bouwtechniek volgen. Het programma is erop gericht de technische en praktische onderbouwing van het ontwerpen te onderwijzen. De cursus wordt afgesloten met een ontwerpoefening waarin het belang wordt benadrukt van het integraal ontwerpen met technische kennis een vaardigheden. 

De Minor Architectuur is bedoeld voor bachelorstudenten die hun inzicht in de vakbeoefening van architecten, vergroten. Een goed doorlopen Minor kan bijdragen aan een vliegende start van een eventuele vervolgstudie aan de Academie. Meer informatie over de Minor Architectuur vind je op Kiesopmaat.nl.

S.v.p. aanmelden bij Marjoleine Gadella via marjoleine.gadella@ahk.nl. 

Delen