Nieuws en agenda

Midsummer Night Lecture door Sarah van Sonsbeeck

vrijdag 14 juli 2017, 21.00 - 22.00 uur
Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-213, Amsterdam


Vrijdag 14 juli organiseert de Academie van Bouwkunst de Midsummer Night Lecture. De Academie nodigt voor deze lezing steevast een spreker uit die een interessante bijdrage levert aan het vakdebat.

De lezing zal dit jaar gegeven worden door kunstenares en architect Sarah van Sonsbeeck. Zij studeerde architectuur aan de TU Delft (MA) en deed een bachelor visuele kunst aan de Gerrit Rietveld Academie. In haar installaties speelt ze vaak met ruimte, iets wat voortkomt uit haar achtergrond als architect. Geluid, of juist het gebrek aan geluid is ook vaak een onderdeel van haar werk. In tijden waarin geluid continu om ons heen is, zal Sarah in haar lezing vertellen wat het belang van stilte is. 

Op dit moment is haar werk te zien in een solo tentoonstelling in de Oude Kerk in Amsterdam.

Eindfeest
De lezing markeert ook het einde van het studiejaar. Na afloop van de lezing door Sarah van Sonsbeeck gaat om 22h00 het eindfeest van start. Tickets kosten € 8,- per stuk en zijn op 14 juli aan de deur te koop. 

Tijdstip en locatie
Vrijdag 14 juli, de lezing start om 21h00 op de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211- 213 in Amsterdam. Reserveren is niet mogelijk. De voertaal van de lezing is Engels.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+