Nieuws en agenda
Rik de Visser

EMiLA Summer School lezing: Rik de Visser

dinsdag 29 augustus 2017, 20.00 - 21.00 uur
Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 211-213, Amsterdam

In het kader van de EMiLA Summer School zullen verschillende lezingen worden gehouden. Op dinsdag 29 augustus geeft Ir. Rik de Visser (Rotterdam, 1957) een lezing over het ontwikkelen van de Marker Wadden.

Hij studeerde in 1985 af als landschapsarchitect aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Na zijn studie werkte hij voor het onderzoeksinstituut Alterra daarna bij het Ministerie van LNV. In die periode heeft hij aan de Nota Landschap en Visie Stadslandschappen gewerkt. Rik is auteur van het boek Een Halve Eeuw Landschapsbouw; het landschap van de landinrichting. Sinds de oprichting in 1994 is hij directeur van Vista. Hij geeft inhoudelijk leiding aan de medewerkers en is vooral actief op het grensvlak ruimtelijke ordening, stedenbouw en landschapsarchitectuur.

De lezing wordt gehouden in de Hoge Zaal van de Academie van Bouwkunst, de voertaal is Engels. Voor niet-deelnemers van de EMiLA Summer School zijn de kosten 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Reserveren is niet nodig.

 

 

 

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+