Ronald van der Voort

Ronald van der Voort

Opleiding
Architectuur
Lichting
1994
Website
www.atelier-space.nl
E-mail
ronald@atelier-space.nl
Contact
LinkedIn

Ik wilde van jongsaf aan architect worden. Na het VWO heb ik de HTS Bouwkunde in Den Haag gedaan. Daarna ben ik de opleiding tot architect gaan volgen aan de Academie van Bouwkunst. De Academie van Bouwkunst sprak mij meer aan dan de TU.

Twee jaar voor mijn afstuderen ben ik mede-eigenaar geworden van het architectenbureau waar ik werkte. Een paar jaar na het afstuderen ben ik volledig eigenaar geworden van het architectenbureau. Met een klein maar fijn team werken we aan zeer uiteenlopende projecten (appartementen, scholen, banken, winkels, bedrijven, kantoren, etc). De werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, verbouw, herbestemming, restauratie, onderhoud en interieur.

De opleiding heeft me (verder) geleerd te kijken, te denken en daarmee te ontwerpen. Er werd naar mijn idee wel teveel aan "bladen-architectuur" gedaan. Een gemis aan de opleiding vond ik destijds scholing in het hebben van een eigen bureau, acquisitie en het omgaan met klanten.

IJspaleis

Een 400m half overdekte wedstrijd schaatsbaan, een 30x60m overdekte binnenbaan, een hotel en diverse faciliteiten.

<media 31045 - download "TEKST, ronald van der voort - ijspaleis, ronald_van_der_voort_-_ijspaleis.pdf, 2.6 MB">Download projectbeschrijving</media>

Overige projecten

zie www.atelier-space.nl

Terug naar lijst
Delen