Nieuws en agenda

EMiLA Summer School: exclusief bezoek op de Marker Wadden

Van 25 augustus tot en met 2 september werd door de Academie van Bouwkunst de ‘EMiLA Summer School: A Laboratory for Living with Nature’ georganiseerd. Tien dagen lang verkenden, bespraken en ontwikkelden studenten landschapsarchitectuur uit verschillende landen het bouwen op de Marker Wadden.

De EMiLA Summer School is een jaarlijks terugkerend onderwijsproject binnen het EMiLA uitwisselingsprogramma, waarin studenten vanuit vijf internationale opleidingen, de mogelijkheid krijgen om het vak landschapsarchitectuur in de Europese context te leren kennen. Dit jaar kwamen studenten vanuit Japan, Canada, België, Frankrijk en Duitsland op uitnodiging van de Amsterdamse Academie van Bouwkunst naar Nederland om de Marker Wadden te bestuderen. Een bijzonder gebied vlakbij Amsterdam, waar Nederland land maakt.
 
 
  

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+