Nieuws en agenda

Stefan Kasper

Stefan Kasper (1983) is na zijn afstuderen in 2004 aan de Academie voor Beeldende Vorming werkzaam als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming in het middelbaar onderwijs. Als beeldend kunstenaar en docent voor 0,55 fte heeft hij genoeg aandacht voor beide beroepen en vullen ze elkaar mooi aan.

Het werk in zijn atelier in Haarlem en als docent op het Vellesan College te IJmuiden en het Montessori College te Aerdenhout zorgt voor een gevulde week. Tijdens de Academie had hij al een baan in het onderwijs, hierdoor was er na het afstuderen –richting 2 dimensionaal– geen zwart gat en groeide de baan met een uitbreiding tot wat het nu is. In het begin waren enkele lessen handvaardigheid nodig om alle uren op te vullen, vandaag de dag is het beperkt tot de vakken ckv1 en tekenen.

Vanaf 2004 heeft Kasper vele projecten en tentoonstellingen gedaan, is hij genomineerd voor de Van Bommel van Damprijs (2007) en heeft hij als curator twee tentoonstellingen gemaakt. Voor een volledig curriculum vitae en verdere informatie kunt u terecht op www.stefankasper.web-log.n

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+