Nieuws en agenda

BVO-studente Mireille Reuling breekt door tot finale Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap

Geplaatst op: vrijdag 12 juli 2013

Deze week vond de jaarlijkse undefinedSummerschool Ondernemerschap van de Rabobank en het undefinedAmsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) plaats. Drie AHK-studenten waren geselecteerd voor het programma; van hen eindigde student Docent beeldende kunst en vormgeving Mireille Reuling in de finale.

De summerschool is bedoeld voor studenten met serieuze plannen om te gaan ondernemen, tijdens de week werkten ze hun ondernemingsidee uit tot een businessplan. Vanwege het partnerschap tussen AHK en ACE mochten AHK-studenten zich inschrijven. Mireille Reuling (Academie voor Beeldende Vorming), Kim Spierenburg (Conservatorium van Amsterdam) en Vera Vlot (de Theaterschool) waren samen met studenten van de UvA, VU en HvA geselecteerd voor de summerschool.

Vandaag vond met 5 van de 30 deelnemende studenten de finale plaats. Met haar businessplan ‘WINEgum’ voor eetbare wijn haalde Mireille Reuling de finale, waarna zij haar plan pitchte voor een deskundige jury. De uiteindelijke winnaars waren de studenten Human Movement Sciences Rüben Spapens en Ryan Kreijne met hun bedrijf Kettlebell Outdoor, een bootcamptraining voor mensen met een depressie.

 

 


Mireille Reuling

Vera Vlot

Kim Spierenburg

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+