Concertagenda

Open dagen

Het conservatorium organiseert ieder jaar een open dag voor de studierichtingen Jazz, Klassiek, Opleiding Docent Muziek en Nationale Opleiding voor Jong Toptalent. Voor de afdeling Popmuziek wordt een aparte open dag georganiseerd. Deze open dagen vinden altijd plaats in januari/februari.

open dagen 2017

Algemene open dag
zaterdag 21 januari 2017
11.00 -16.00 uur Conservatorium van Amsterdam
open dag voor de afdelingen klassiek, jazz en Opleiding Docent Muziek
met presentaties door studenten en docenten en spreekuren per vakgroep

Dit jaar zijn er een aantal bijzondere evenementen rondom de open dag, zoals de Open Orgeldag (zie onder), het undefinedEarly Music Winter Weekend en bijzondere optredens van leerlingen van het Junior Jazz College.

undefinedProgrammaboekje open dag Klassiek (PDF)
undefinedProgram Classical Music (PDF)
undefinedProgrammaboekje open dag Jazz (PDF)
undefinedProgram Jazz (PDF)
undefinedProgrammaboekje open dag Opleiding Docent muziek (PDF)

Open orgeldag
Op 21 januari 2017 is er ook een open orgeldag. Van 10.00-12.00 uur krijg je een unieke kans het wereldberoemde Van Hagerbeer/ Schnitger-orgel in Alkmaar te bespelen. CvA-docenten Pieter van Dijk en Matthias Havinga geven les en advies. Adres: Grote St. Laurenskerk, Koorstraat 2, Alkmaar.
Meld je aan bij bij: pieter.vandijk[EMAIL BESCHERMD]@[EMAIL BESCHERMD]ahk.nl met een korte motivatie waarin je vertelt waarom je een orgelstudie overweegt. Vermeld bij de aanmelding ook de naam van je huidige docent en de stukken die je voorbereid hebt.
Vanaf 13.30 uuur wordt de dag vervolgd op het Conservatorium van Amsterdam in de orgelkamer 804 met een studentenconcert.

Open dag Pop
zaterdag 28 januari 2017
11.00-16.00 uur Q-Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam

undefinedDownload het programma

undefinedDownload het actuele concertprogramma van de pop-open dag

meeloopdagen Opleiding Docent Muziek

Om een beeld te krijgen van de vakken die je tijdens de opleiding krijgt, organiseert de Opleiding Docent Muziek meeloopdagen in maart. De meeloopdagen voor 2017 worden tezijnertijd bekendgemaakt.

foto 1: Hanne Nijhuis; foto's 2 en 3: Bob Bronshoff
emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+