Alumni

Alumni-activiteiten Conservatorium van Amsterdam

Bent u alumnus van het Conservatorium van Amsterdam (CvA) en wilt u in contact blijven met het CvA? Meld u zich dan hier aan!

Wij houden u dan op de hoogte van bijvoorbeeld concerten, ons na- en bijscholingsaanbod en alumnibijeenkomsten waar u (oud)studiegenoten en collega‚Äôs kunt ontmoeten.

Dit zijn maar een paar van de vele mogelijkheden die wij speciaal verzorgen voor alumni. Ook staan we open voor uw feedback, zodat wij het curriculum voor huidige en toekomstige studenten kunnen verbeteren.

Het CvA vindt het waardevol om contact te houden met oud-studenten, daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan uitbreiding van de alumni-activiteiten. U kunt uw steentje hieraan bijdragen, maar er ook zelf van profiteren. Binnenkort informeren we u over het verdere aanbod.

Doe mee aan de Kunstenmonitor!

Bent u in 2012-2013 afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam?
Wij zijn natuurlijk ontzettend benieuwd hoe het u sinds uw afstuderen is vergaan!

Doe daarom mee aan de landelijke hbo-Kunstenmonitor. Het onderzoek loopt en we hopen op een nog hogere respons zodat de resulten betrouwbare informatie per opleiding opleveren.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Barbara Gelissen, beleidsmedewerker AHK, barbara.gelissen[EMAIL BESCHERMD]@[EMAIL BESCHERMD]ahk.nl, 020-5277842.

Aanmelden

Meld u aan via undefinedhet aanmeldingsformulier

social media

Volg ons en deel uw successen, concerten, cd-releases op undefinedFacebook, undefinedTwitter en undefinedLinkedIn.

successen

Veel van onze alumni doen het erg goed in de beroepspraktijk. Bekijk hier een greep uit de successen.

Contact

Heeft u vragen of suggesties? Stuur dan een mail naar cva-alumni[EMAIL BESCHERMD]@[EMAIL BESCHERMD]ahk.nl.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+