Alumni

Alumni-activiteiten Conservatorium van Amsterdam

Volg bij het Conservatorium van Amsterdam (CvA) na- en bijscholing, speel een rol in onderwijsactiviteiten aan het CvA of bezoek onze alumnibijeenkomsten om studiegenoten en collega’s te ontmoeten. Dit zijn maar een paar van de vele mogelijkheden die wij speciaal verzorgen voor alumni. Ook staan we open voor uw feedback, zodat wij het curriculum voor huidige en toekomstige studenten kunnen verbeteren.

Het CvA vindt het waardevol om contact te houden met oud-studenten, daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan uitbreiding van de alumni-activiteiten. U kunt uw steentje hieraan bijdragen, maar er ook zelf van profiteren.

Binnenkort informeren we u over het verdere aanbod. Een tipje van de sluier: in het najaar van 2014 vindt er een bijeenkomst plaats waarbij alle alumni van het Conservatorium van Amsterdam van harte welkom zijn.

Dus wilt u betrokken blijven bij de activiteiten van het Conservatorium van Amsterdam en wilt u uw professionele netwerk uitbreiden? Meld u zich dan aan als alumnus!

Aanmelden

Meld je aan via undefinedhet aanmeldingsformulier

Volg ons

Volg ons ook op undefinedFacebook, undefinedTwitter en Linkedin

successen

Veel van onze alumni doen het erg goed in de beroepspraktijk. Bekijk hier een greep uit de successen.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+