Het CvA in beeld

Het Conservatorium van Amsterdam in beeld

Regelmatig worden er opnamen gemaakt van concerten en bijzondere projecten. Deze filmpjes zijn te vinden per afdeling in het menu links.

Documentaires

Het Conservatorium van Amsterdam is ook onderwerp van vier documentaires die op tv zijn uitgezonden. De documentaire Lost in Music volgt vier studenten, violiste Amarins Wierdsma, dirigent Stijn Berkouwer, zanger en gitarist Pablo van de Poel en jazz-zangeres Lisa Loeb terwijl ze toewerken naar een belangrijk optreden.

De documentaire Diva's geeft een inkijk in de wereld van de Dutch National Opera Academy. Vier studenten laten zien hoe lang en zwaar de weg naar het operapodium is.

Nieuwe Meesters volgt leerlingen van de Sweelinck Academie en het Junior Jazz College, de nationale opleiding voor jong toptalent van het Conservatorium van Amsterdam, om een antwoord te geven op de vraag hoe je omgaat met een kind met een exceptioneel talent.

Maestri laat zien hoe twee studenten van de Nationale Master Orkestdirectie, de prestigieuze masteropleiding voor jonge dirigenten, zich voorbereiden op het vak van orkestdirigent.

meer zien?

Meer video's van concerten, projecten en andere activiteiten zijn te zien op ons undefinedYouTube-kanaal.

Meer horen?

Geluidsopnamen van onze studenten zijn te beluisteren op onze undefinedSoundcloud-pagina.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+