Nieuws

De vierdaagse IDFAcademy gaat van start!

Op donderdag 17 november start de vierdaagse workshop IDFAcademy. Deze intensieve cursus is bedoeld voor opkomende filmmakers en producenten uit de hele wereld en biedt het een uitgebreide inleiding op het festival en de professionele markt.

De Nederlandse Filmacademie werkt tijdens deze editie van de IDFAcademy samen met de National Film and Television School, Filmacademie Baden-Württemberg en Hochschule für Fernsehen und Film.

Tijdens de training krijgen de deelnemers up-to-date kennis van de documentaire-industrie en worden ze wegwijs gemaakt in de huidige trends op het gebied van documentaire. Trends vanuit de hele wereld komen aan bod, zodat de deelnemers een brede kijk op de sector krijgen. De studentenfilms uit de studentencompetitie van IDFA komen uitgebreid aan bod en er wordt een Q&A georganiseerd met de makers. 

Wil je meer weten over het hele programma van de IDFAcademy? Kijk dan undefinedhier

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+