Ondernemen

Ondernemersplannen? Doe mee aan de Summerschool Ondernemerschap

Heb jij plannen om een bedrijf te beginnen? Of ben je al gestart en toe aan een volgende stap? Werk in één week tijd jouw ondernemersidee uit tot een compleet ondernemingsplan tijdens de elfde editie van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap van 4 t/m 8 juli 2016.

Experts van de Rabobank Amsterdam, het Amsterdam Center for Entrepreneurship (ACE) én succesvolle ondernemers helpen jou bij het opzetten of doorontwikkelen van jouw bedrijf. Naast het uitwerken van een ondernemingsplan volg je workshops over financiën, pitchen, marketing, netwerken, sales en strategie. Je traint je ondernemers- vaardigheden en bouwt aan een professioneel netwerk. Wil jij deze zomer een start maken met jouw onderneming? Meld je dan aan voor de komende editie.

Voor wie?
Studenten van alle opleidingen aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Universiteit van Amsterdam, Vrije Universiteit en Hogeschool van Amsterdam die minimaal in de eindfase van de bachelor zitten. Je kunt alleen of als duo deelnemen. Uit de aanmeldingen worden 25 studenten geselecteerd.

Job Rietvelt (Productie podiumkunsten) won vorig jaar de tweede prijs: “De Summerschool Ondernemerschap is een snelkookpan waarin mij allerlei tools gegeven zijn om mijn onderneming te starten. Mijn onderneming is een platform dat de centralisatie van alle podiumkassa’s in Amsterdam mogelijk gaat maken. Het idee was zeer pril en leek mij nogal onhaalbaar. Door de coaching en lessen van allerlei personen uit de bedrijfswereld heb ik nu een duidelijk plan."

Wanneer en waar?
De summerschool vindt plaats van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli op diverse locaties in Amsterdam.

Maak kans op de hoofdprijs
Aan het einde van de week pitch je jouw ondernemingsplan en maak je kans op de hoofdprijs: advies voor jouw onderneming ter waarde van € 1.000.

Aanmelden
Deelname is gratis. Meld je voor 23 juni 2016 aan via undefinedsummerschoolondernemerschap.nl.

undefinedFacebook-pagina Summerschool Ondernemerschap
Meer over voorgaande edities van de Summerschool Ondernemerschap

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+