Nieuws en agenda

Erfgoedarena 20 september

In de omgang met erfgoed ontstaan steeds meer maatschappelijke praktijken die vragen om nieuwe sociaal-duurzame benaderingen. Dat blijkt uit het Straatwaarden-onderzoek, uitgevoerd en gepubliceerd door de Reinwardt Academie.

Wat betekent dit voor de huidige en aankomende erfgoedprofessional? Hoe worden andere partijen betrokken? En wat zijn de gevolgen voor de zorg, kennis en onderwijs op het gebied van erfgoed? Debatteer mee tijdens de Erfgoedarena 'Erfgoed van onderop' op 20 september van 20.00 tot 22.00 uur in de Reinwardt Academie.

Aanmelden

  • Kijk voor meer informatie en aanmelden op reinwardtcommunity.nl
  • Tijd: woensdag 20 september van 20.00-22.00 uur (inloop: 19.30 uur)
  • Reinwardt Academie, Hortusplantsoen 1-3, 1018 TZ, Amsterdam
emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+