Studenten, docenten en medewerkers van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten kunnen gebruikmaken van alle zes faculteitsbibliotheken. Bij enkele faculteiten kunnen onder bepaalde voorwaarden ook externen materiaal lenen. Raadpleeg de afzonderlijke bibliotheken/mediatheken voor de precieze leenvoorwaarden. 

Catalogus

De collecties van de zes faculteitsbibliotheken zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te doorzoeken.
Naar de catalogus

Nieuws

Mocht u prijs stellen op directe toezending stuur dan een mailtje naar

bouwkunst-bibliotheek@ahk.nl

o.v.v. aanmelden aanwinstenlijst

Bibliotheekboeken moeten vóór de zomervakantie worden ingeleverd: 4 juli is de laatste officiële schooldag, daarna zijn we nog een week geopend op elke werkdag van 12.00-15.00u. De boetes lopen door in de zomervakantie! Tot gauw.

Return your librarybooks before the summer holidays
Librarybooks must be returned to the library before the summer holidays: the 4th of July is officially the last schoolday, after that we are one more week open on working days from 12-15p.m. Fines will accumulate! Hope to see you soon.


Voor diegenen die ook in de vakantie op een ontspannen manier met hun vak bezig willen zijn heeft de bibliotheek een literatuurlijst samengesteld met romans over architectuur, architecten, steden en stedenbouwers. Suggesties op deze lijst zijn welkom.

undefinedLiteratuurlijst Architectuur en Stedenbouw in de Letteren

De meeste titels zijn in de bibliotheek aanwezig. Veel leesplezier en een mooie zomer.


Nieuw: onze aanwinstenlijst is nu online te bekijken in Issuu. Klik hier

Juli
De bibliotheek is geopend t/m 4 juli. Dit is de laatste dag waarop je alle materialen kunt terugbrengen. De week daarna (7 t/m 11 juli) is de bibliotheek beperkt open, namelijk van 12.00 tot 15.00 uur.

Let op: tijdens de zomervakantie kun je geen materialen lenen. De boetes lopen door!

Augustus-september
De bibliotheek is weer open vanaf 25 augustus met aangepaste tijden: van 12.00 tot 15.00 uur. Vanaf 1 september kun je terecht op de normale openingstijden.

Lees op MyAHK de eventuele wijzigingen.

Prettige vakantie en tot ziens!

De bibliotheekmedewerkers

Databanken

De bibliotheken van de AHK hebben diverse licenties afgesloten met aanbieders van gespecialiseerde databanken. De meeste hiervan zijn uitsluitend toegankelijk voor studenten en/of medewerkers.
Naar de databanken

FAQ

Voor wie zijn de bibliotheken toegankelijk? Wie mogen lenen? Hoeveel kan ik tegelijkertijd lenen? Hoe lang mag ik materialen lenen?
Bekijk hier het antwoord op veelgestelde vragen

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+