MyAHK

MyAHK is het intranet van de AHK. Op deze plek vind je je e-mail, je studiegids en belangrijk nieuws van je opleiding en van de AHK. Ook je cijfers, roosters en de elektronische leeromgeving Blackboard zijn hier te vinden. De communicatie van de AHK verloopt grotendeels via je AHK-mail en berichtgeving op MyAHK. Je wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn en bent verplicht regelmatig in te loggen.

Activeer je MyAHK-account

Na je inschrijving aan de AHK ontvang je een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee je in kunt loggen op www.myahk.nl. Deze gegevens worden verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij Studielink of bij je nieuwe faculteit. Indien je je MyAHK-account niet activeert via deze e-mail, zal het account niet werken.

Je kunt je MyAHK-account vanaf 18 augustus gebruiken. Je kunt voor die tijd wel inloggen op je webmail met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Heb je de e-mail voor het activeren van je MyAHK-account niet ontvangen? Controleer dan eerst of deze te vinden is in je spamfolder. Is dat niet het geval? Stuur dan een e-mail naar helpdesk[EMAIL BESCHERMD]@[EMAIL BESCHERMD]ahk.nl met de volgende gegevens:

  • volledige naam
  • studentnummer
  • geboortedatum
  • adresgegevens
  • mobiele nummer

Zo kunnen we je identificeren en het probleem zo snel mogelijk oplossen.

E-mail

Als student van de AHK krijg je een e-mailadres in de vorm [voornaam].[achternaam]@student.ahk.nl. Er wordt van je verwacht dat je je mail regelmatig checkt omdat hier belangrijke informatie naartoe gestuurd wordt.

Je komt bij je e-mail door in te loggen op MyAHK. Daar zie je niet alleen je e-mail, maar blijf je ook op de hoogte van zaken die niet via e-mail verspreid worden.

Je kunt je e-mail ook eenvoudig op je telefoon of tablet ontvangen.

Het is niet mogelijk je e-mail door te sturen naar een ander (privé-)adres. Je wordt geacht als student regelmatig je studentenmail te checken.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+