Studentenkorting

Op vertoning van je collegekaart krijg je als student korting bij vele culturele instellingen, op computersoftware en bij sportscholen.  De AHK heeft speciale afspraken gemaakt met onderstaande bedrijven.

Artis

Studenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten kunnen met grote korting naar Artis. Op vertoon van je collegekaart betaal je slechts € 3, in plaats van € 20,50. Voor de korting gelden de volgende voorwaarden:

  • je krijgt alleen korting op vertoon van je studentenkaart en bewijs van inschrijving voor het huidige studiejaar;
  • de korting geldt niet in het weekend, op feestdagen en in de zomervakantie
  • de korting geldt alleen voor studenten, dus niet voor medewerkers;
  • de speciale toegangsbewijzen kunnen niet online besteld worden, maar alleen aan de kassa.

Artis is dagelijks geopend tussen 9.00 en 18.00 uur. Adres: Plantage Kerklaan 38-40, bereikbaar met tram 9, 14 en 10.

Het Concertgebouw & Concertgebouworkest

undefinedEntrée is de jongerenvereniging van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Als AHK-student kun je het eerste jaar voor € 10 (i.p.v. € 15) lid worden van Entrée. Daarbij ontvang je ook een voucher t.w.v. één Entrée-kaart. Alle concertkaarten uit de selectie kosten €10, en voor dezelfde kortingsprijs kun je een introducé meenemen. undefinedMeld je aan en gebruik de actiecode AHKentree2014.

sporten

Studenten en introducees kunnen deelnemen aan de collectieve bedrijfsfitnessregeling. Tegen gereduceerde tarieven maak je gebruik van de faciliteiten van aangesloten fitnessketens. De AHK is een overeenkomst aangegaan met Fit For Free, SportCity en Achmea Health Center. Je bent van harte welkom om te sporten bij een van hun vestigingen. Sporten kan al vanaf €13,95 per maand. undefinedLees alles over voordeliger sporten via de AHK.

Daarnaast kun je met flinke korting sporten bij USC, het sportcentrum van de UvA. undefinedBekijk de tarieven (als AHK-student betaal je het tarief uit Categorie II).

Software

Via undefinedwww.surfspot.nl kun je software kopen met hoge onderwijskortingen als je aan de AHK studeert.

Hardware

AHK-studenten kunnen zich registreren in de undefinedWestern Digital Store en tegen 20% korting hardware aanschaffen.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+