Collegekaart

Alle studenten van de AHK ontvangen een nieuwe multifunctionele chippas, die je behalve als collegekaart ook nodig hebt voor toegang en betaling. Deze pas is geldig gedurende je hele studie. Op deze pas staat echter geen studiejaar vermeld. Daarom is de pas alleen geldig in combinatie met je bewijs van inschrijving, dat je elk jaar opnieuw ontvangt als je (her)inschrijving compleet is.

Voordat je de collegekaart ontvangt moet je wel aan alle undefinedvoorwaarden voor inschrijving hebben voldaan en een foto hebben ingeleverd. Heb je nog niet alles rond je inschrijving geregeld dan moet je eerst bij de Centrale Studentenadministratie langs om dat alsnog te doen. Ook als je andere vragen hebt kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur bij de Centrale Studentenadministratie terecht.

De collegekaart is een persoonlijke pas, die voorzien is van een pasfoto. Met deze kaart heb je toegang tot de gebouwen, kun je kopiĆ«ren en printen, en betalen in de kantine en bij koffie-automaten. Je collegekaart geeft ook toegang tot het VERS-feest in de Melkweg aan het begin van het studiejaar.

emailFacebookTwitterLinkedinGoogle+