Eerste Open dag Filmacademie: oriënteren

zaterdag 20 januari 2018
Nederlandse Filmacademie
Markenplein 1
1011 MV Amsterdam

De Filmacademie organiseert elk jaar twee verschillende open dagen met elk een eigen programma. De eerste open dag is bedoeld voor iedereen die zich nog aan het oriënteren is op een opleiding binnen het filmvak. De tweede open dag is bedoeld voor iedereen die de keuze voor een opleiding al min of meer gemaakt heeft. Op die tweede open dag bieden we je de mogelijkheid om je te verdiepen in de opleiding.

Tijdens de eerste open dag is het gebouw geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Je kunt rondkijken en studenten en docenten alles vragen wat je weten wilt over de opleiding. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

Meer informatie over de toelatingsprocedure vind je hier

Delen