Rough Diamonds Round Midnight

vrijdag 14 december 2018, 23:00 - 23:00 uur
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam

Het Conservatorium van Amsterdam barst van jonge, bevlogen musici, zo bewijst de concertserie Rough Diamonds, met dit keer het trio van de veelbelovende gitarist Gijs Idema.

Gijs Idema is een van de grote beloftes van de jazzgitaar afkomstig van het Conservatorium van Amsterdam. Daar kreeg hij les van Jesse van Ruller, Reinier Baas en Martijn van Iterson. Hij slaagde cum laude met een 10 en vertrok naar New York voor zijn master aan de Manhattan School of Music, waar hij momenteel les krijgt van Christopher Rosenberg, Arturo O’Farrill, Dave Liebman and Ron Carter. Van zijn trio verscheen vorig jaar het album Squares.

‘Avontuurlijk gitaarspel, doortastende solo’s’ (Jazzenzo).

 

Delen