7th Amsterdam Viola Festival & 6th National Viola Competition 2019

donderdag 14 november 2019
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Voor de 6e keer vindt het Nationaal Altvioolconcours plaats. 5 dagen lang draait alles om de ALTVIOOL.
Masterclasses, workshops, stokkenbouwers, concerten, concours, kamermuziek. Met Internationale gastdocenten/solisten en eigen docenten. Een uniek gebeuren waar jong, oud, professionals en amateurs, mensen uit binnen en buitenland bij elkaar komen, inclusief alumni, jong talent.

Internationale gasten uit verschillende landen delen hun expertise en brengen allure naar het festival. Met optredens van collega’s van het Conservatorium van Amsterdam, de belangrijkste Nederlandse symfonieorkesten en verschillende ensembles.

Celebrate the VIOLA!!

Klik HIER voor het complete programma.

Delen