Jong Trombone Talentdag

zaterdag 16 november 2019, 10:00 - 15:00 uur
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Op 16 november organiseert de tromboneafdeling van het Conservatorium van Amsterdam een Jong Trombone Talentdag, voor zowel klassieke als jazztrombonisten. Dus ben jij een jonge enthousiaste trombonist, dan is dit de dag voor jou!

Neem een kijkje in de keuken van de tromboneafdeling van het conservatorium en ontdek wat er in de klassieke en de jazz-tromboneklas gebeurt. Speel mee met de gezamenlijke inspeelsessie, krijg les van klassieke en jazzdocenten en luister naar het Jong Trombone Collectief en het Jazztrombone Ensemble van het Conservatorium van Amsterdam.

Heb jij altijd al eens willen improviseren? Ook dat kan op deze dag. Wij zorgen voor een fijne ritmesectie, zodat jij lekker jazz kunt spelen! En speel mee in een groot klassiek trombone-ensemble! Kortom: schrijf je in!

» 16 november 2019
» 10.00-15.00 uur
» Amsterdam Blue Note en Ensemblezaal at the CvA

Meld je aan voor 8 november a.s. via: http://bit.ly/trombonedag

Delen