1·Lectures met Dirk Sijmons

donderdag 7 november 2019, 20:00 - 22:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

Op uitnodiging van Hanneke Kijne, hoofd landschapsarchitectuur van de Academie van Bouwkunst Amsterdam, geeft landschapsarchitect Dirk Sijmons een lezing op 7 november. 

Dirk Sijmons is adviseur, projectleider en landschapsarchitect bij H+N+S Landschapsarchitecten. Dit jaar is Sijmons ook voorzitter van het Parlement van de Scheggen, het jaarprogramma van Architectuurcentrum Amsterdam in 2019.

De precieze insteek van de lezing volgt binnenkort!

Datum: donderdag 7 november 2019
Tijd: 20.00 uur aanvang lezing / 19.45 uur inloop
Locatie: Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213 te Amsterdam
Prijs: Studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam hebben vrij toegang op vertoon van hun collegekaart. Voor lezingen die op de Academie plaatsvinden, hoeven studenten niet van te voren de kaarten te reserveren. Geen student, maar wel interesse? Losse tickets (€ 7,50 per stuk) zijn verkrijgbaar via de webshop van Architectuurcentrum Amsterdam.
Voertaal: Engels.

Over de 1·Lectures
De Academie van Bouwkunst organiseert in samenwerking met Architectuurcentrum Amsterdam sinds 2014 de 1·Lectures. Deze reeks architectuurlezingen biedt een podium aan sprekers uit binnen- en buitenland om te vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de internationale wereld van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Lees meer... 

 

Delen