Jazz Ensemble Festival 2019

zondag 1 december 2019, 13:00 - 22:00 uur
Amsterdam Blue Note, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Zeventig concerten in drie dagen: welkom bij het Jazz Ensemble Festival. Dit weekend presenteren bijna alle ensembles van jazzstudenten zich in de Amsterdam Blue Note en de Ensemblezaal. Allerlei stijlen en formaties komen aan bod: hedendaagse jazz, latin, bigband, fusion, crossover en groepen die zich richten op het werk van artiesten als Joe Henderson, Thelonious Monk, Ornette Coleman en Pat Metheny. Ook presenteren studenten hun eigen gloednieuwe werk.

Alle evenementen zijn gratis toegankelijk, houd de website in de gaten voor het volledige programma!

De festivalconcerten zijn onderdeel van de Amsterdam Blue Note Jazz Nights

Delen