Keep an Eye The Records in Concert

zaterdag 7 december 2019, 20:00 - 22:00 uur
Bimhuis
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam

Keep an Eye ‘The Records’ helpt bands bij hun start in de muziekwereld. Met optredens van Guy Salamon Group, Half Easy Trio en Tijs Klaassen Quintet.

Een bijzondere muzikale avond met drie album-presentaties en de bekendmaking van de drie bands die komend jaar aan de slag gaan als winnaars van een volledig gefinancierde cd-productie ter waarde van 10.000 euro!
De jonge entrepreneurs en winnaars van de 2018-editie die hun nieuwe album op dit prachtige podium presenteren zijn: Guy Salamon Group* - Ian Cleaver (trompet), Alistair Payne (trompet), Jose Soares (alt sax), Lucas Martinez (tenor sax)Teis Semey (gitaar), Youngwoo Lee (piano), William Barrett (contrabas), Guy Salamon (drums/composities); Half Easy Trio* - Thomas Maasz (piano), Johannes Fend (contrabas), Martin Hafizi (drums) enTijs Klaassen Quartet* - Mo van der Does (alt sax), Matthias van den Brande (tenor sax), Floris Kappeyne (piano & synth), Wouter Kühne (drums), Tijs Klaassen (contrabas).

Naast de presentaties van de winnaars van de 2018-editie van The Records worden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt. Zij worden eerder die dag gekozen door de jury bestaande uit musici en professionals uit het werkveld. Deze zeven finalisten worden geselecteerd op basis van inzendingen van jazz alumni van de Nederlandse Conservatoria.

Keep an Eye The Records is een project van de Keep an Eye Foundation. De Keep an Eye Foundation werkt samen met kunstvakopleidingen in heel Nederland en daarbuiten. De particuliere stichting zet zich in om jonge studerende muzikanten en kunstenaars te helpen bij de start van hun loopbaan. Met The Records beoogt de Keep an Eye Foundation jaarlijks een aantal cd-producties van startende bands in Nederland financieel te ondersteunen en ze zo een vliegende start in hun loopbaan te kunnen bieden.

Delen