Kennismakingsworkshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur

woensdag 13 februari 2019, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op woensdag 13 februari een workshop bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de voorbereidende cursus, de minor en de reguliere masteropleidingen Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen.

Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie. Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Klik hier om je aan te melden.

Delen