Masterclass Luc-Marie Aguera

zondag 3 februari 2019, 14:00 - 17:00 uur
Theaterzaal, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Tijdens deze gratis toegankelijke openbare masterclass zal Luc-Marie werken met enkele kwartetten die in opleiding zijn bij de NSKA (repertoire wordt t.z.t. bekend gemaakt).
     
De maandelijkse masterclassseries zijn een initiatief van de NSKA en het Conservatorium van Amsterdam binnen het partnerschap 'HBO Muziek'. De ongeveer tien masterclasses tijdens dit hele weekend zijn mogelijk dankzij ondersteuning vanuit de J.C.P. Stichting.
     
Luc-Marie Aguera studeerde onder andere aan het Conservatoire National Supérieur de Musique de Paris bij Gérard Jarry (viool) en Maurice Crut en Bruno Pasquier (kamermuziek). Hij speelde in het vermaarde voormalige Quatuor Ysaÿe, dat optredens verzorgde over de hele wereld en opnames uitbracht bij Harmonia Mundi, Philips en Decca. Tegenwoordig is Luc-Marie professor Viool en Kamermuziek aan het conservatorium CRR de Paris.
     
Sinds vele jaren is Luc-Marie een alom gewaardeerde en geliefde gast bij de NSKA. Hij verzorgt twee masterclass-series per studiejaar.
    

Delen