Masterclass Alexander Gavrylyuk

vrijdag 12 april 2019, 10:00 - 12:30 uur
Bernard Haitinkzaal, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

Op 12 april komt de Oekraïens-Australische meesterpianist Alexander Gavrylyuk een masterclass geven in de Haitinkzaal van het conservatorium van Amsterdam. Hij zal twee zeer getalenteerde leerlingen van de piano-afdeling onder handen nemen en de Masterclass afsluiten met een korte “vraag en antwoord”- sessie.

"Not many things in this world can unite people – no form of diplomacy could ever do that. I think that music comes the furthest in revealing that perhaps on a deeper level we are all quite similar: when the audience reacts in one wave of emotion that to me is the most incredible and inspiring thing." Alexander Gavrylyuk

De in 1984 geboren Alexander Gavrylyuk heeft een indrukwekkende wereldwijde carrière opgebouwd en zijn virtuoze spel wordt geroemd om de poëtische en elektrificerende uitstraling.

Hij soleert met vooraanstaande orkesten als de New York Philharmonic, Chicago Philharmonic, Wiener Symphoniker en het Concertgebouworkest.

Zijn recitals voeren hem naar alle grote zalen in de wereld, en Gavrylyuk is op 27 januari te beluisteren in de Serie Meester Pianisten in de grote zaal van het Concertgebouw.

Delen