Open Dag Conservatorium van Amsterdam

zaterdag 18 januari 2020, 10:30 - 17:00 uur
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

open dag voor de afdelingen klassiek, jazz en opleiding Docent muziek, en de Sweelinck Academie en het Junior Jazz College. 
Met presentaties door studenten en docenten en spreekuren per vakgroep.

Zaterdag 18 januari 2020
10.30 -17.00 uur Conservatorium van Amsterdam
open dag voor de afdelingen klassiek, jazz en opleiding Docent muziek, en de Sweelinck Academie en het Junior Jazz College. 

Op de open dag presenteren we je alles wat je wilt weten over de studieprogramma's klassiek, jazz, docent muziek, de Sweelinck Academie en het Junior Jazz College, de vele mogelijkheden op de arbeidsmarkt en wat er van je wordt verwacht bij het toelatingsexamen. Er is daarnaast veel ruimte voor gesprek met docenten en studenten. Ook geven studenten van alle afdelingen de hele dag door presentaties in de verschillende zalen van het conservatorium.

Programma
Vanaf 10.30 uur inloop, om 11.00 uur gaat de dag officieel van start met een gezamenlijk programma in de Bernard Haitinkzaal. 

Download het programma Klassiek

Download het programma Jazz

Download het programma Docent muziek

Open dag-app
Download de speciale Open dag-app. In deze app kun je de meest actuele informatie vinden, waaronder wijzigingen op de dag zelf. Daarnaast stel je gemakkelijk jouw eigen Open dag-programma samen en heb je toegang tot een plattegrond van het conservatorium. Zo kun je eenvoudig zien waar docenten en concerten zich bevinden. Ontdek zelf wat nog meer!

» Download 'Open Dag CvA' in de App Store
» Download 'Open Dag CvA' in de Google Play Store

Delen