Jazz Orchestra of the Concertgebouw 'Millenials'

Saturday 22 February 2020, 14:30 - 17:00 uur
Bernard Haitinkzaal, Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151
1011 DL Amsterdam

'Millenials'
Wat is de visie van jonge jazz influencers op de bigbandmuziek van nu en de toekomst? Een vraagstuk dat de basis vormt van deze twee speciale Millennials concerten, die tevens live-opnames zijn voor het nieuwe album van The Jazz Orchestra of the Concertgebouw dat later dit jaar onder de naam The Jazz Influencers verschijnt.

Afgelopen zomer nodigde het orkest jonge, prominente jazz musici uit om composities te schrijven speciaal voor The Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De nieuwe muziek van Reinier Baas, Joris Roelofs, Ben van Gelder, Simin Tander, Maartje Meijer, Morris Kliphuis en Lars Dietrich neemt hedendaagse bigband muziek onder de loep en brengt het naar de toekomst. Dirigent Rob Horsting van The Jazz Orchestra werkte de uiteenlopende werken uit tot nieuwe arrangementen. Op 21 en 22 februari speelt The Jazz Orchestra of the Concertgebouw deze stukken in de Bernard Haitinkzaal van het Conservatorium van Amsterdam en worden er direct opnames gemaakt voor het album.

Informatie
Live CD opname Jazz Orchestra of the Concertgebouw
14:30 - 15:30 - 1e set
16:00 - 17:00 - 2e set
Bernard Haitinkzaal

Voor meer informatie: www.jazzorchestra.nl/liveopname-millennials/

Kaarten
Mail naar Joya Mooi om gratis kaarten te reserveren voor deze live-opnames.
Vermeld hierbij hoeveel kaarten u wilt reserveren en voor welke dag/set.

Delen