Eindexamenconcert Nationale Master Orkestdirectie

Friday 22 May 2020, 20:15 - 22:30 uur
De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA Groningen

De Nationale Master Orkestdirectie is een samenwerking tussen het Koninklijk Conservatorium, het Conservatorium van Amsterdam en de Nederlandse orkesten. Het doel van de opleiding is om jonge dirigenten op te leiden tot het hoge niveau dat vereist is om een professioneel orkest adequaat en artistiek verantwoord te kunnen leiden. De studenten krijgen binnen de opleiding de kans om als assistent-dirigent ervaring op te doen bij de Nederlandse orkesten. 

Vanavond doet Fergus McAlpine, die in september 2018 begonnen is met het programma, zijn eindexamen met het Noord Nederlands Orkest. Het NNO werkt met volle overtuiging mee aan deze unieke opleiding voor de volgende generatie dirigenten. Het programma zal bestaan uit divers repertoire, waarin de student allerlei facetten van zijn kunnen laat zien. U bent van harte welkom!

Samenwerkingspartners: Koninklijk Conservatorium Den Haag, Noord Nederlands Orkest, Conservatorium van Amsterdam
Financiers: Het Kersjes Fonds


Entree: gratis
Meer info: reserveren kan t.z.t. via www.nno.nu

Delen