Midsummer Night 2020

Friday 3 July 2020
Marineterrein
Kattenburgerstraat 5, gebouw 27
1018 JA Amsterdam

Op vrijdag 3 juli organiseert de Academie van Bouwkunst Amsterdam de Midsummer Night voor alle studenten, docenten en medewerkers, een jaarlijks terugkerend evenement dat het einde van ons academisch jaar markeert.

Dit jaar is het een bijzondere editie omdat we, na een periode van online onderwijs, de mogelijkheid bieden om elkaar weer even in het echt te ontmoeten, uiteraard met inachtneming van alle restricties. Deze keer benutten we de ruimte op het Marineterrein, vragen we je om je vooraf aan te melden en word je per tijdslot ingedeeld. Onder het genot van een hapje en een drankje bieden we je een kort programma aan en zal de derde editie van de Jaarkrant gepresenteerd worden. 

Datum: vrijdag 3 juli 2020 vanaf 19.30 (indeling per tijdslot, hier krijg je bericht over na aanmelding)
Locatie: Marineterrein, MakerSpace, Kattenburgerstraat 5, gebouw 027 N, 1018 JA Amsterdam

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Alle tijdslots zitten vol. 

Delen