#7 Beyond Peak Indifference

woensdag 10 maart 2021, 20:00 - 21:30 uur

De gesprekkenreeks 'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam tracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen. Luister mee online via Facebook LIVE.

In deze sessie gaan studenten van beide academies in gesprek met Gyorgi Galik - innovation designer, design strategist en environmental advocate - over de noodzaak om het verhaal over luchtverontreiniging en klimaatverandering opnieuw en anders te framen.

Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller, hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam, zijn de samenstellers en moderators van de gesprekkenreeks.

Het gesprek is wekelijks op woensdag om 20 uur voor het publiek te volgen viaFacebook Live, voor kijkers met én zonder Facebook-account. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

Delen