Kennismakingsworkshop Architectuur

donderdag 18 maart 2021, 09:00 - 18:00 uur
Academie van Bouwkunst
Waterlooplein 211-213
1011 PG Amsterdam

De Academie van Bouwkunst organiseert op donderdag 18 maart een online workshop Architectuur, bedoeld als kennismaking met het onderwijs dat wij bieden. Het geeft je de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleiding Architectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. Tijdens de workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Architectuur. Je werkt in teamverband aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze workshop, op dinsdag 30 maart wordt een extra workshop georganiseerd. Meld je hier aan.

 

 

 

Delen