Extra online kennismakingsworkshop Architectuur

dinsdag 30 maart 2021, 09:15 - 17:15 uur

De Academie van Bouwkunst organiseert op dinsdag 30 maart een online workshop Architectuur, als kennismaking met het onderwijs. De workshop biedt jou de mogelijkheid meer te weten te komen over de pre-master, de minor en de reguliere masteropleiding Architectuur. De workshop is toegankelijk voor (afgestudeerde) studenten van relevante vooropleidingen. Tijdens de online workshop maak je kennis met de theorie en ontwerpopgaven van het vak Architectuur. Je werkt aan een opgave onder begeleiding van alumni van de Academie van Bouwkunst. Zij kunnen ook je vragen beantwoorden over het onderwijs aan de Academie van Bouwkunst en het beroepsperspectief tijdens en na een studie aan de Academie.

Meld je hier aan.

Delen