Voorbereiding Beroepspraktijk: Online Profileren

maandag 19 april 2021, 17:15 - 18:45 uur
Online

Op tien maandagen in studiejaar 2020-2021 organiseert de Filmacademie van 17.15-18.45 uur een lezing voor studenten en alumni ter oriëntatie op de Beroepspraktijk. 

Op maandag 19 april komt Melanie Esther vertellen over het thema Online Profileren; zij zet zelf haar social media in voor haar bedrijf en helpt ze artiesten hier ook mee. Werk aan de winkel, want in de workshop zullen jullie kritisch analyseren hoe jullie jezelf op het moment online profileren én vooral: hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw online profiel (Google, Social Media, LinkedIn, etc) past bij wat je wilt uitstralen! Middels informatie, ervaringen en opdrachten gaan jullie je online profilering on point maken. Ready?

Melanie Esther is Artist Branding en Social Media Coach: ze coacht artiesten in het vinden en vertellen van hun unieke verhaal om zo tot een sterke branding en social media strategie te komen. Vanuit het verhaal werkt ze vervolgens met de artiest o.a. aan releaseplannen, (online)ticketpromotie en het vergroten van de following. Ze heeft hiervoor de methode 'Vind en Vertel' ontwikkeld en met deze methode creëert ze coachingstrajecten voor artiesten, workshops en presentaties. Melanie Esther werkt o.a. met Blanks en Typhoon en heeft eerder haar kennis gedeeld bij ESNS, Popronde, ADE BEATS en No Man's Land.
www.instagram.com/xmelanieesther

Online lezing
Deze lezing vindt online plaats. De link naar de online omgeving wordt vooraf gestuurd naar iedereen die zich heeft gemeld.

Aanmelden kan via deze link.

 

Delen