Info-avond verkorte Opleiding Docent Muziek

dinsdag 11 mei 2021, 19:30 - 21:00 uur
Online / Livestream

Dinsdag 11 mei 2021 | 19.30-21.00
Online voorlichting Verkorte opleiding Opleiding Docent Muziek

Deel je jouw muzikale expertise graag met anderen? Wil je jouw skills en kennis uitbreiden naar het muziekonderwijs? Wil je jouw netwerk binnen de muziekeducatie vergroten? Is het nu de juiste tijd om weer te gaan studeren? Denk dan aan de Verkorte opleiding Docent Muziek.

Geef je op voor deze voorlichtingsavond op dinsdag via femke.temmink@ahk.nl

Je krijgt informatie over het studieprogramma en het toelatingsexamen. En je kunt natuurlijk al je vragen kwijt bij docenten en studenten.

Meer over de Verkorte opleiding Opleiding Docent Muziek
De verkorte opleiding Docent muziek is bedoeld voor musici met een instrumentale of vocale muziekvakopleiding (conservatorium). Het studieprogramma is een compilatie van het eerste- t/m vierdejaarsprogramma van de fulltime Opleiding Docent Muziek. De opleiding duurt twee jaar, met 1 lesdag in de week, een dagdeel werk/ stage en zelfstudie. Je behaalt na twee jaar een Bachelor of Education (in Music) diploma met eerstegraads onderwijsbevoegdheid.

Meer informatie: https://www.conservatoriumvanamsterdam.nl/studie/docent-muziek/verkorte-opleiding-docent-muziek/
1 juni 2021: uiterlijk insturen aanmeldingsformulier
8 juni 2021: toelatingsexamen

Delen