#11 Beyond Peak Indifference

woensdag 12 mei 2021, 17:00 - 18:30 uur

De gesprekkenreeks'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam tracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen. Luister mee online via Facebook LIVE.

Deze week gaan studenten van beide academies in gesprek met Diederik Samson, kabinetschef van Eurocommissaris Frans Timmermans over de European Green Deal.

Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller, hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam, zijn de samenstellers en moderators van de gesprekkenreeks.

Het gesprek is wekelijks op woensdag om 20 uur maar start deze ene keer om 17.00 uur! en is voor het publiek te volgen viaFacebook Live, voor kijkers met én zonder Facebook-account. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

Delen