#12 Beyond Peak Indifference

woensdag 19 mei 2021, 20:00 - 21:30 uur

De gesprekkenreeks 'Beyond Peak Indifference’, georganiseerd door de Academies van Bouwkunst in Amsterdam en Rotterdam tracht de omvang van de klimaatcrisis in kaart te brengen en onderzoekt de verschillende benaderingen. Luister mee online via Facebook LIVE.

In deze editie van Beyond Peak Indifference is Roman Krznaric te gast. Samen met studenten van de Academies van Bouwkunst in Rotterdam en Amsterdam praat hij over "Radical Prescription for Long-Term Thinking" zoals Krznaric beschrijft in zijn boek 'De goede voorouder'.

Thijs van Spaandonk en Markus Appenzeller, hoofden van Stedenbouw aan de respectievelijke academies in Rotterdam en Amsterdam, zijn de curators van de gesprekkenreeks.

Het gesprek is wekelijks op woensdag om 20 uur voor het publiek te volgen viaFacebook Live, voor kijkers met én zonder Facebook-account. Het is ook mogelijk om via de chat bij te dragen aan het gesprek.

Delen