Seminar Going Digital!

vrijdag 04 juni 2021, 11:00 - 17:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Vrijdag 4 juni 2021 11:00-17:00

Hoe kan jij je creatieve praktijk (digitaal) laten groeien en uitbreiden? In de seminar Going Digital! van AHK Ondernemen krijgen succesvolle ondernemers en experts uit allerlei sectoren krijgen voor één dag het podium. Ze nemen jou mee in hun verhaal, delen inzichten en praktijkervaringen. Luister, doe mee en leer van de besten!

In Going Digital! komen inspirerende creatieve ondernemers aan het woord. Ze nemen je mee met hun succesverhaal en leren je je eigen weg naar (digitaal) succes te ontwikkelen! Ontdek hoe de combinatie van hun mindset, zakelijkheid, aanpak en het internet hun heeft gebracht waar ze nu staan.

In dit seminar volg je drie masterclasses op een dag. Vervolgens schrijf je je in voor één ‘meet the master’ workshop. Deze workshop wordt gegeven door een van de drie masters. Zo heb je de kans om tips en tricks te krijgen voor jouw eigen situatie!

De experts

  • Joey Scheufler is dé Tiktok-expert van Nederland & oprichter van Prappers Media Group. Hij spreekt over het herkennen van kansen en het transformeren naar een duurzaam bedrijf. Hoe behoud je in dit proces je eigen authenticiteit?

  • Shenin Lebrun is oprichter van Maya creatives en Hustle & Heart Consultancy. Zij leert jou hoe je zonder ervaring voet aan de grond krijgt bij partijen als Videoland, Netflix en Amazon en grote producenten.

  • Jip Heijmerink is oprichter van cultuurvlog platform Dailyshot of culture & Thuismuseum. Ze spreekt over hoe jij als kunstenaar jezelf beter online kan profileren via Social Media.

Voor wie
Deze masterclass is voor studenten en alumni van de AHK.

Voertaal
De voertaal van deze masterclasses zijn Engels. Zou je liever een Nederlandse variant willen, stuur dan een bericht naar ondernemen@ahk.nl.

Voor wie
Deze masterclass is voor studenten en alumni van de AHK.

Kosten
Deelnemen kost 20 euro voor de hele dag. Koop hier je ticket. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Het kan zijn dat indien noodzakelijk de lessen naar online verplaatst worden. 

Locatie
Online via Zoom

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen