Afstudeerfilm: ‘Je suis Odette’

zaterdag 25 september 2021, 19:30 - 21:00 uur

‘Je suis Odette’ is een vrije bewerking van een historische crime passionel tegen de achtergrond van het Parijs uit de fin de siècle.Een theatrale film, gespeeld in theater decor, waarin het oog niet vrij mag dwalen, en knipperen fataal is. Razendsnelle crossovers van verschillende disciplines vormden de bouwstenen van een nieuw autonoom universum. Waar u even de kans krijgt om even naar binnen te gluren.  Maar wat zien ogen werkelijk, tussen regels door?

Ik wens u precies genoeg verwarring bij het leggen van de puzzel, het zoeken van de kiezels en het vormen van uw waarheid.

Bekijk de trailer

tijd en data
Zaterdag 25 september 19.30 uur (mail voor tickets rickbusscher2@gmail.com)
Zondag 26 september 15.00 uur https://iqmf.stager.nl/web/tickets/111112518
Zondag 26 september 19.30 uur https://iqmf.stager.nl/web/tickets/111112534

locatie
SUPERNOVA cinema
Overtoom 301, 1054 HW Amsterdam

regie TESSA DE GRAAF (afstudeerfilm Regie Opleiding)
scenografie KEVIN PIETERSE
lichtontwerp JASPER NIJHOLT
cinematografie CASPER VAN OORT
montage CLEO JULIA MULLIS
kleurbewerking LUKE LINSEN
componist JASMINE KARIMOVA
geluidsontwerp GEERT ODDENS
geluidsopname TOM OGILVIE
visagie LUNA VAN HERWIJNEN
productie RICK BUSSCHER
technische productie ROAN lO A NJOE
gebaseerd op het script van PHIL

Spel
DAISY HAGENDOORN  
DANNY WESTERWEEL
JANNA ADANK  
NICK DEROO
EEKE BOONSTRA  
LUUK JANSEN

sopraan ANA BALESTRA
mezzo sopraan ROZA HERWIG
mezzo sopraan MARIA WARENBERG


Wat is Supernova Cinema?
Supernova Cinema wordt een safer space cinema in Amsterdam, met liefde opgericht door het team van het jaarlijkse International Queer & Migrant Film Festival. Bij Supernova Cinema ontdek je een alternatieve en inclusieve programmering met indie film, debat en workshops gericht op actuele nieuwe perspectieven, queer topics, migratie, diversiteit & identiteit. Supernova Cinema biedt een platform aan opkomende filmmakers, organiseert uitwisselingen met internationale kunstenaars en bijzondere festivals en werkt vanuit artivism, waarin kunst en activisme samen bijdragen aan onze wereld. Supernova cinema is nog in ontwikkeling en heeft momenteel een crowdfunding.Supernova Cinema door Supernova Cinema – voordekunst

 

 

Delen