Starterscafé | Baas over je boekhouding

maandag 28 maart 2022, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Iedere maandag leer je de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren?
De financiële administratie is niet ieders favoriet. Maar met alle informatie die je in deze lessen krijgt, wordt het een stuk makkelijker of zelfs leuker! Geen zorg, het betekent niet dat je het straks per se zelf moet doen. Je kunt je kennis ook inzetten om slim over de schouder van de boekhouder mee te kijken. Dus veeg het stof van je calculator, want we duiken in de cijfers!

Over Richard van Os
De docent is Richard van Os. Hij is administrateur en docent bedrijfseconomie. Graag helpt hij je als mede-ondernemer op weg om jouw eigen creativeve boekhouding te voeren. Hij kent de doelgroep van de ‘creatieve ondernemer’ en snapt dus waar bij jou de knelpunten en vragen zitten.

!! LET OP: Voor deze avond moet je eerst de gratis serie Creatief boekhouden hebben gezien. De avond borduurt voort op deze reeks, zonder deze voorkennis kan je niet meedoen.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen