Afstudeervoorstelling: Parabool 0x5 Marathonvoorstelling

dinsdag 31 mei 2022, 15:00 - 16:00 uur
Academie voor Theater en Dans
Jodenbreestraat 3
1011 NG Amsterdam

Parabool 0x5 is een spektakelvoorstelling van ongekend formaat. Deze 6 uur durende ervaring neemt je mee op een reis door heel Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Terwijl de wereld zoals we die kenden zich oplost, proberen agenten en wetenschappers een mysterie rond de V2-raket te ontrafelen. De oplossing van dit raadsel lijkt Tyrone Slothrop te zijn - een Amerikaanse agent in Londen. Zo ontstaat een grenzeloze samenzwering waarin niets is wat het lijkt.

Behalve een spektakel dat zich voor, tussen en boven het publiek afspeelt, is Parabool 0x5 ook een ongekend actuele voorstelling over de zoektocht naar identiteit en betekenis in een veranderende wereld.

Deze marathonvoorstelling duurt 6 uur en is inclusief een vegetarische maaltijd.

Regisseur: Jan Wienowiecki*
Scenograaf: Thomas Maas*
Voorstellingleider: Annee Seders*
Productie: Salomé Richter*
Spel door: Sebastián Mrvicka, Bas van de Ven, Renée de Graaff, Anna Sijbrands, Bitha Babazadeh, Bram Gerrits, Iris Bakker, Piet Kooij, Anne Meijer, Pyke Effern, Roan ten Cate, Bart van Veldhoven, Ivan Groenheijde

*studeert af

Reserveren
U kunt online kaarten reserveren. Klik op datum en tijd van uw keuze en volg de instructies:
Dinsdag 31 mei 15:00 uur 
Donderdag 2 juni 15:00 uur
Zaterdag 4 juni 11:00 uur

Delen