Informatieavond Master Kunsteducatie

maandag 23 januari 2023, 19:00 - 21:00 uur

De Master Kunsteducatie biedt kunsteducatoren, kunstdocenten en kunstenaars de mogelijkheid zich verder te professionaliseren in hun vakgebied. Tijdens deze tweejarige deeltijdopleiding werk je nauw samen met medestudenten uit verschillende disciplines en ontwikkel je een persoonlijke visie op actuele vraagstukken in de kunst en kunsteducatie.

Wil je meer weten over de Master Kunsteducatie? Schrijf je dan in voor de informatieavond op het Marineterrein op maandag 23 januari 2023, van 19.00 tot 21.00 uur. Het studieprogramma wordt toegelicht en het is mogelijk om vragen te stellen aan de docenten en de studieleider. Ook wordt de selectieprocedure besproken. Wil je hierna nog jouw individuele situatie bespreken, dan kan je na deze avond een vervolgafspraak inplannen met studieleider Jappe Groenendijk.

Locatie: Marineterrein, Gebouw 024B, Kattenburgstraat 5, Amsterdam

Meer informatie & aanmelden

Delen