Starterscafé | Dromen waarmaken II

maandag 23 januari 2023, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!   
Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.   
Doe je mee? Ga snel naar:
www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/  

Wat ga je deze avond leren?
Het idee heb je, het resultaat kun je al bijna voor je zien. Maar waar begin je? Wat moet je doen? Hoe bereik je de eindstreep? In twee avonden geef jij je idee handen en voeten. Op 16 januari spar je met een clubje studenten over wat nodig is om verder te komen. Dan gaan we aan de slag. Zie je de weg vooruit even niet meer? Er is altijd iemand die je een duwtje in de rug geeft. Na 23 januari heb jij je een mooi pad uitgestippeld. Zorg ervoor dat je er beide avonden bent!

Over 
Onno van Swigchem begeleidt de groep. Hij is saxofonist, componist en bandleider en realiseerde projecten met dans en film op locatie in binnen- en buitenland. Daarnaast geeft Onno lessen en talenttrainingen op de HKU in Utrecht, op het conservatorium in Arnhem (ArtEZ, University of the Arts) en in Zwolle.

Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG C – Idee Lanceren: ‘Doorzie de markt ‘, ‘Vertaal je idee naar een concept ‘, ‘Een sterke pitch’.  

Programma   
  
18:30-19:00        
Een warm welkom   

Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.   

19:00-21:30   
Tips & tricks   
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.   

Aan de slag   
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.   

21:30-22:00   
Napraten   

De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.   

Voor wie
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK.  

Kosten   

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).   
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.   
  • € 15,00 voor externen.   

Bestel nu je ticket

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl  

Delen