AHK Starterscafé | Loondienst, payroll of factuur?

maandag 30 oktober 2023, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?
Hoe laat jij je uitbetalen? Ga je in loondienst? Word je zzp’er? Regel je het via een payroll-bedrijf? Ontdek de voor- en nadelen van deze opties. Zo krijg je een beeld van wat het beste bij jou past. Voor iedere variant krijg je een helder stappenplan. Dat helpt je om het goed voor jezelf te regelen. Handig toch? 

Meld je gratis aan!*

  • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden.

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunthier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen). 

Over Karlijn Hemmer
Karlijn Hemmer is zakelijk cultureel ondernemer. Ze studeerde in 2017 af als Creatief Producent aan de AHK en sindsdien werkt ze op allerlei plekken in het culturele veld. Haar werkt focust zich op de zakelijke en ondernemende kant van de sector, gemotiveerd door de vraag ‘hoe gaan we duurzaam om met (menselijk) kapitaal?’. Als zakelijk leider, producent, fondsenwerver en adviseur werkt ze voor culturele organisaties, overheden en zelfstandige makers.

Het programma 
18:30-19:00 Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30 Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00 Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op; www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/.

Graag tot maandag 30 oktober!

Delen