AHK Starterscafé | Zo leg je afspraken goed vast

maandag 20 november 2023, 18:30 - 19:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?  
Nieuwe opdracht? Leuk, je staat vast te popelen om aan de slag te gaan. Begin goed en zet eerst alle afspraken helder op papier. Hoe je dat doet, hoor je vanavond. Zo ontdek je wat je precies vastlegt in een contract, voor welke risico’s je kunt indekken en hoe je algemene voorwaarden opstelt. 

Meld je gratis aan!*

  • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden.

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen). 

Over Nico Beltman 
Nico Beltman is de expert van de avond. Hij is advocaat in Amsterdam. Zijn carrière begon hij bij de Kunstenbond. Sindsdien heeft hij veel voor beeldende kunstenaars en artiesten gewerkt. Behalve advocaat is hij trainer bij de beroepsopleiding van de orde van advocaten. Met wat basiskennis weet ook een kunstenaar wanneer dingen fout dreigen te gaan, stelt Nico: voorkomen is beter dan genezen. 

Het programma 

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/

Graag tot maandag 20 november!

Delen