AHK Starterscafé | Bepaal een eerlijk tarief 

maandag 06 november 2023, 18:30 - 19:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?  
Wat is je werk waard? Lastig om dat te bepalen? Geen zorg, vanavond leer je hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen. Ook ontdek je hoe je slimmer kunt onderhandelen over dat tarief. Je doorziet namelijk welke onderdelen meewegen in je tariefbepaling. Je weet waar je moet zijn voor goede referentietarieven en waar fair pay in de praktijk wel en juist niet over gaat.

Meld je gratis aan!*

  • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden.

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Over Martijn Arnoldus
Martijn Arnoldus is oprichter van Social Finance Matters, dat zich onder andere inzet voor fair pay in de creatieve en culturele sectoren. Al meer dan twintig jaar is hij actief in, met en voor de culturele sector. Zo werkt Martijn ook voor Platform ACCT dat oplossingen ontwerpt voor eerlijke beloning in de culturele en creatieve sectoren, en voor CLICKNL, het kennis- en innovatienetwerk van de creatieve industrie dat sturing geeft aan het Nederlandse innovatiebeleid.

Het programma 

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/

Graag tot maandag 6 november!

Delen